O nama

Bambino dječja igraonica je luksuzno opremljen prostor površine 200m2 koji se nalazi u Zagrebu, u Konjščinskoj ulici 17.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dijete i njihove prijatelje.  Nudimo Vam provod u ugodnom ambijentu kojem je maksimalan kapacitet 30-ero djece u kojem Vas očekuje stručno, obrazovano, ljubazno i susretljivo osoblje. Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su  tobogani, labirinti sa preprekama, trampolin, bazen s lopticama i ostali dijelovi poligona velikog 84m3, ali i bez nepotrebnih rekvizita, jer je cilj svakog rođendana animirati djecu i stvoriti zajedničku igru i druženje.

Pružamo animaciju za djecu ovisno o uzrastu i željama. U odabiru Vam pomaže naš stručni tim kojem je cilj da djeca dožive nezaboravan rođendan.

Neizostavan dio dječjeg rođendana je rođendanska torta koju za Vaše dijete radi slastičarna Vincek.

Za roditelje je tu  ugodan i velik kutak za roditelje kojemu je kapacitet 30 osoba u kojemu se nalazi aparat sa toplim napitcima te po želji roditelja možemo osigurati i hranu.

Igraonica je opremljena i klimatizacijskim sustavom, tako da i u vrućim ljetnim danima djeca mogu uživati u proslavi rođendana.